Början på en ny vecka

Sovmorgon imorse. Känner mig inte helt frisk :/ Långdusch för att pallra mig iväg till föreläsningen 10. Makroekonomi = Intressant, men kräver viss hjärnnärvaro! D.v.s., inte helt idealiskt vid förkylning och trött huvud.

Efter det har dagen spenderats tillsammans med mina trevliga gruppkamrater i vårt arbete om Christina Jutterströms tid på Expressen. Så otroligt intressant! Vi har börjat komma in lite på bolagsstyrning nu, med Bonnierfamiljen och så vidare, och det är så spännande!

Själv är jag ju inte någon läsare av kvällstidningar, men DN kommer hem varje dag, och det är ju samma ägare. Men det kommer nog alltid vara SvD som gäller för mig egentligen. (Är ju bara så smidigt att få DN gratis genom skolan).


Jaja, men nu lagar älsklingen mat åt mig, så jag ska gå och hjälpa honom lite :)

Jag och Krister på Liseberg förra sommaren


Han är så underbar!


Slapp dag :)

Idag har det mest varit lugn och vila.
Jag tror att vi gick upp runt 11-12 imorse eller så, även om vi inte kom hem sådär supersent igår. Men vi är båda fortfarande lite sjuka, förutom den utdragna förkylningen tror Krister dessutom att han åkt på en bihåleinflammation.

Efter det skulle vi ner till panini för lite lunch, men så har de stängt på helger! Sjukt! Haha ;)
Så vi gick vidare till taco bar (eller gick och gick, dörren låg precis bredvid), och tog med oss varsin burrito. Mums!

Jappjapp, efter lite Ceasar Milan så tog vi bilen iväg till Täby för att lämna av en mössa hos Per och byta bil och så. Efter det var det trevlig middag hemma hos mamma och pappa med supergod äppelkaka till efterrätt.

Och nu?
Tja. Sitter med varsin dator och Time Out på TV:n.
Söndagskväll med andra ord!


Ciao!

Dagen efter kvällen före...

Det blev en lyckad kväll igår med god mat, härlig musik och trevligt sällskap!

Födelsedagsbarnet som firades var Per, som fyllde 20 år! Grattis grattis :)
Det som hände var att Per kidnappades, tvingades på en Obelix-dräkt och leddes runt till många olika ställen i centrala Täby. Bland annat blev det ett besök på systembolaget, apoteket (för mini-kondomer som tyvärr inte fanns) och pressbyrån. Det var många i Täby centrum som blev sig ett skratt rikare!Snygg dräkt va?

Därefter var det lite lekar som gällde, men nu hade ju Per fått byta om till lite mer normala kläder. Vi sprang runt inne på laserfortet, något som liknar Boda Borg, och löste uppgifter i lag om 3 personer.
Tequila-laget, som jag själv tillhörde kom på en hedervärd andra plats. Dock var inte alla överrens om detta, då vi fuskade så mycket vi kunde...

I vilket fall så begav vi oss sedan vidare mot Hard Rock Café, det givna stället att fira in sitt tjugonde år! Där fick vi lite tillskott av sköna människor, däribland Lollo :)


Födelsedagsbarnet och flickvännen Valerie på Hard Rock Café


Jag, Jesper och Lollo på Hard Rock Café


Krister, William och Valerie på Hard Rock Café

Därefter gick vi vidare till en pub i närheten där det avnjöts en god blandning av cider, whisky och en stor mängd olika ölsorter till grabbarnas förtjusning. Ett bra avslut på en helskön kväll!