Dagen efter kvällen före...

Det blev en lyckad kväll igår med god mat, härlig musik och trevligt sällskap!

Födelsedagsbarnet som firades var Per, som fyllde 20 år! Grattis grattis :)
Det som hände var att Per kidnappades, tvingades på en Obelix-dräkt och leddes runt till många olika ställen i centrala Täby. Bland annat blev det ett besök på systembolaget, apoteket (för mini-kondomer som tyvärr inte fanns) och pressbyrån. Det var många i Täby centrum som blev sig ett skratt rikare!



Snygg dräkt va?

Därefter var det lite lekar som gällde, men nu hade ju Per fått byta om till lite mer normala kläder. Vi sprang runt inne på laserfortet, något som liknar Boda Borg, och löste uppgifter i lag om 3 personer.
Tequila-laget, som jag själv tillhörde kom på en hedervärd andra plats. Dock var inte alla överrens om detta, då vi fuskade så mycket vi kunde...

I vilket fall så begav vi oss sedan vidare mot Hard Rock Café, det givna stället att fira in sitt tjugonde år! Där fick vi lite tillskott av sköna människor, däribland Lollo :)


Födelsedagsbarnet och flickvännen Valerie på Hard Rock Café


Jag, Jesper och Lollo på Hard Rock Café


Krister, William och Valerie på Hard Rock Café

Därefter gick vi vidare till en pub i närheten där det avnjöts en god blandning av cider, whisky och en stor mängd olika ölsorter till grabbarnas förtjusning. Ett bra avslut på en helskön kväll!











Kommentarer:

1 ♥ESSEY♥:

Snygg blogg =D

Kommentera gärna min blogg också =)<3



Kontakt: [email protected] KRAAM

Kommentera här: