Fredagsmys!

Jag och Krister ska snart sätta igång och laga lite mumsig mat!
Det kommer att bli min nya favorit, pasta med lök&räk-röra. Riktigt Gott!

Kanske kan man skämma bort sig med en förrätt också, måntro?
På detta ställe visste de hur man skämde bort en med god mat & gott vin! Chile 2010.


Sen får vi se vad det blir av min helg. Ska bli skönt att bara ta det lite lugnt. Skriva lite, sola lite, umgås lite. Och så ska ju Kristers äldre bror firas på söndag också. Möjlig söndagsmiddag med familjen. Ja, vi får se hur det blir!
I'm free as a bird

Trevlig Fredag!Härliga Soliga Sverige!

Jag undrar om inte nästan alla hade en sådan känsla idag.
Underbara Sverige!
Jag älskar verkligen när solen skiner och man kan se droppar från den smältande snön falla ner från alla hustak... Det är så underbart härligt, dripp dropp, dripp dropp.. Speciellt i Vasastan där byggnaderna ju är så otroligt vackra och pittoreska. Ja, gamla stan är ju lika vackert det!

Det känns som om att det är först nu som jag börjat uppskatta hur vackert Stockholm faktiskt är. Tidigare har jag förundrats över att vi har så många turister här, "vad vill de hit att göra?" har jag alltid undrat. Nu tror jag att jag fått en liten inblick i det...Jag älskar denna kyrka på Odengatan, nästa gång ni går förbi, så ta en titt på teglet... Helt underbart!

Nu ska jag fortsätta mitt arbete. Lite bokskriveri och projektarbete.
Efter det blir det nog i säng för mig, jag är fortfarande lite sjuklig, tyvärr :/Sjuk!

Jag känner mig som en riktig svikare som ligger hemma och är sjuk i sängen när mina kära gruppmedlemmar sitter och sliter med arbetet i skolan.. Inte kul :(
Vaknade upp imorse med svinont i halsen och därefter feberkänningar, så jag bestämde mig att det var bättre att stanna hemma en dag och försöka bli frisk istället för att tvinga sig dit och bli supersjuk.
Som tur är har jag i alla fall inga föreläsningar idag. Men det börjar ju bli lite tidspress på grupparbetet å andra sidan.. Suck..

Så för att slita mig ur negativa tankar kommer en lite mer uppmuntrande bild:
En bild på mig från en ridtur i Chile förra våren.

Jag önskar att jag kunde åka dit igen. Jag fascineras verkligen av sydamerika - någon som varit där?