Inbjudningskorten klara!

Nu har vi äntligen lyckats få iväg inbjudningskorten. De gick iväg i måndags med alla planerade detaljer, så himla skönt :)
Dock ringde jag till den butik där jag köpt min bröllopsklänning bara för att få höra att de skulle ta 2000kr för att korta upp den 5cm. Herregud! Vilken överdriven marknad det är... Riktigt nedslående det där men nu ska jag leta fram en sömmerska på närmre håll! Vi har en här i trakten som jag hoppas kan hjälpa mig. 

Här kommer en liten tjuvkik på framsidan av inbjudningskortet i alla fall! :) Födelsedagspyssel

Vi har sedan helgen försökt få fram tid till att göra en liten överraskningsfilm att lägga upp på vår hemsida. Vi vill definitivt få det klart innan vi skickar ut våra inbjudningskort.
Men hela dagen i tisdags stod vi i köket och bakade 7 sorters kakor inför Kristers födelsedag igår. Nåja, vi köpte 2 sorter men det var nog så överdrivet med variation som det var!
Igår var alltså Kristers släkt (åtminstone en del av den) över och firade och fikade. Kristers äldre bror med fru och son kom över lite tidigare på middag också, så vi hade fullt upp från det att vi kom hem från jobbet.
Vi ska försöka få till filmen idag, men vi får se ;)

Klara!

Igår efter jobbet tog jag och Rocky en promenad ner till brevlådan (längre än det låter) för att se om vi fått någon post. 
Vad låg då där?
Jo! Två paket från skeletonleaf.co.uk med de löv jag beställt till inbjudningskorten! Yeees! Som jag hoppats på att de skulle komma fram välbehållna denna gång :) 
Vad jag gjorde hela kvällen igårkväll blir därmed uppenbart. Jag och Krister satt och klistrade fast löven och övriga kvarvarande detaljer på korten medan Bygglov och Bästa Bonden stod på i bakgrunden. 

Så nu är de helt klara :) bara att vänta in de frimärken vi köpte i söndags så kan de skickas iväg sen!