GOTT NYTT 2017!

Önskar alla mina fina läsare ett gott nytt år och god fortsättning!
 
Vi badar in det nya året i vår badbalja och är nöjda över att Rocky är lugn och inte alls så orolig över fyrverkerierna som jag var orolig för. 

Jag önskar att ni, bland alla nyårslöften om ett bättre år, även gör som jag gjort och tänker tillbaka över allt det underbara och ofattbara som hänt under 2016 som ändå gjort att du är just den du är just nu. Det finns mycket att glädjas över, bara man är redo att omfamna det!

Tack för att ni kikar in, nästa gång vi hörs är det nytt år! :D
 
 

2016 i bilder: december

December 2016
 
- bakning - julmarknad & lucia - vintervyer - julafton - mums! - 
 
Min december månad var hektisk, men hektisk på ett bra sätt. Vi hann gå på 3 olika koncerter, var på julbord, jobbade 2 helger och var ofta iväg och träffade vänner eller bjöd vänner hem till oss på pizzabak, pepparkaksbak eller sedvanliga middagar med speciella efterrätter ;) 
Det blev alltmer jobbförfrågningar som jag valde att ta på mig och jag skrev avtal med en ny klient och förlängde avtal med en annan. 
 
Vi hade en liten mysig julmarknad hemma på gården med duktiga barn & ungdomar som anordnade beridet luciatåg som var mycket populärt och uppskattat. De var så otroligt söta! 
 
Vi fick mer snö i mitten på december och jag och Rocky tog med oss kameran på våra morgonpromenader och förevigade många vackra vintervyer.
 
Tyvärr låg snön inte kvar till jul, men jag och Krister fick en lugn och fin julafton tillsammans med varandra och våra familjer. Så härligt. Jag bakade en hel del efterrätter, snacks och annat mumsigt.
 
Sydde babynest och lite andra små smyprojekt gjorde jag också! Var väldigt nöjd med resultaten och tyckte det var väldigt mysigt att känna mig så pysslig mitt i allt arbete.
 
December känns som ett bra avslut på detta år eftersom det har varit en blandning av allt; jobb och vila, vänner och familj, oro och spänning men även lugn, en stor dos av graviditet och Rocky-mys samt vackra mornar. Vet inte om man kan önska sig något mer? En liten Ärta som vände sig åt rätt håll kanske ;) Hon är en riktig vilding därinne! Nu på självaste nyårsafton har vi gått in i vecka 34, men det skriver jag mer om en annan dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2016 i bilder: november

November 2016
 
- Vinter - babyshower -
 
I November tilltog min arbetsbörda något i och med att jag tog på mig mer administrativt & redovisningsarbete. Det kändes skönt att komma igång igen efter min lilla vila i september & oktober. 
 
Vintern kom i slutet av november och bjöd på många vackra, vackra vyer. Jag och Rocky njöt bäst vi kunde av de korta dagarna som bara blev allt kortare. Vi adventspyntade hemma och väntade in julen, jag började lyssna på julmusik och åt lussebullar & drack glögg.
 
Magen växte och om jag får välja är det ungefär här den är som finast. Större än så är inte lika fint. Jag tycker numer att magen är lite "för stor", även om den självklart är precis den storlek som vår lilla Ärta behöver. I vilket fall njöt jag mycket av min fina, runda mage som inte alls kändes ivägen eller jobbig på något sätt. Jag njöt mycket av att vara gravid!
 
Första advent blev jag överraskad med en underbart komponerad babyshower som var så otroligt rolig. Jag kände mig verkligen uppskattad och blev så glad, verkligen! Vilka underbara människor som finns runtomkring mig. Jag funderar ofta på hur det kommer sig att de går med på att vara vän med mig, jag kan vara så svår ibland - dålig på att höra av mig och liknande. Men på något sätt verkar det funka ändå :)