Sömnförändring

Den senaste veckan har iduns sömnrutiner verkligen ändrats. Jag har inte vågat tro att det är något permanent men nu har helt ärligt hoppet blossat upp inom mig!

Numer sover hon 3-4 timmar i sträck första perioden fram till nästa amning. Jag är en morgonmänniska och lägger mig med Idun runt 20/21. Vi ammar (tar fortfarande ca 1h m blöjbyte, kanske lite kortare nu) och sen somnar vi båda. På sistone har hon alltså inte vaknat för mer mat förrän kl 00:30/01:30! Sedan varierar det hur natten sen fortgår.

Inatt gick vi o la oss 22 och hon vaknade sen 03:30. Ville bara snutta lite och somnade snabbt om. Samma visa kl 05. Vid 06:30 åt hon iaf lite (kanske 15 min). Måste erkänna att jag trugar MASSOR för det känns så konstigt att hon inte är hungrig. Nu är klockan 7:50 och hon sover ännu. Bästa bebisen <3

Vi har haft en natt som denna innan så vi kanske rör oss mot mindre nattamning nu? Vi får se, iom att jag kan välja att ligga kvar i sängen vid behov stör det mig inte alls om nattamningen fortsätter ett tag till, så mysigt :)

Nu ska jag gå upp o äta frukost, får se när lilltjejen vaknar o vill ha sin! Borde ju vara rätt så snart ;)


Kommentera här: