Veckosammanfattning v 39

Det är svårt att förstå att BF är redan nu på fredag. Det är ju bara 3 dagar kvar! Nu känns det dock inte som om hon är särskilt sugen på att komma ut de närmsta dagarna, men man vet aldrig. Jag lever på hoppet!

Vecka 39 började med jobb hemma på gården & träning av ungdomar och ponny. Det var förhoppningsvis sista gången vi var gårdsansvariga innan ärtan tittar ut, men vi får se som sagt.
Sedan anlände äntligen lite vackert väder så jag & Rocky hängde mest utomhus de stunder jag inte jobbade (vilket inte var så mycket). Första ispromenaden för året blev det också, uppskattat av både vovve & matte och vi går numera ut på isen minst en gång per dag.
Jag var extremt orolig över huruvida ärtan låg med huvudet nedåt eller inte och bokade in ett extra BM-besök där det kunde konstateras att JO hon ligger nere fastän huvudet är ruckbart. BM gissade på att jag har bred bäckeningång som anledning till att hon inte fixerats. Skönt att höra att allt var väl fortfarande och jag kunde sen släppa oron helt :)
Inget nytt på FV/sammandragningsfronten utan det är fortsatt lugnt och stilla, suck. Vi får väl se hur det utvecklar sig!
 
Bäst denna vecka var att få def besked från BM att huvudet var ner, hon hade rört sig SÅ mycket under helgen att jag var genuint orolig varje dag. Sedan besöket har hon varit mycket lugnare i sina rörelser.
 
Jobbigast denna vecka var oron över att hon skulle ligga fel. Jag vill inte förlösas med kejsarsnitt - ser ju en naturlig förlossning framför mig. 
 
Vecka 40 innebär i princip bara väntan och ökande krämpor. Det har blivit svårare att sova om natten och jag känner mig allmänt ganska trött. Solen denna vecka har dock piggat upp rejält även om jag numer ligger till sängs kl 21 varje kväll. Ska bli spännande att se hur stor ärtan hinner bli innan hon tittar ut!
 
Magbild v 40 (39+3)
 Nu är kulan stor!
 
 
 

Kommentera här: