Fredagen

Jag måste erkänna att jag är rätt så sliten. Jag har inte fått sova särskilt ordentligt på ett par nätter nu, det tillsammans med sena kvällar gör att jag känner mig lite halvtrött om dagarna. Jag vaknar ungefär varje/varannan timme för toabesök och får sen lite sammandragningar och det tar ett tag att somna om. Har svårt att sova vidare efter kl 8 på morgonen (vana sedan länge) så det gäller bara att gå och lägga sig tidigare framöver.
Igår var vi ju på Uggla-föreställning så vi var inte hemma förrän kl 23 och i fredags hade vi vänner över på pizzabak! Det var supertrevligt, men vi kom inte i säng förrän 00:30 så det blev inte mycket sömn den natten. Inatt ska jag absolut gå och lägga mig i lite vettigare tid! (Typ kl 9, vi är riktiga pensionärer ;)
 
Nåja, pizzabaket i fredags var jättetrevligt. Det är möjligt att det är sista gången jag träffar några av dessa vänner innan Ärtan kommer så det var skönt att kunna göra en helkväll av det!
Förutom pizzabak åt vi även hemgjord glass (i smakerna hallon respektive vanilj med chokladbitar), spelade spel och bara umgicks. Har ni spelat spelet Exploding Kittens någon gång? Alltså, så himla enkelt men ändå SÅ roligt! Ett tips till er som har (liksom vi) lite udda humor ;)
Dessutom spelade vi Harry Potter TP och jag som är ett riktigt HP-fan tyckte att det var riktigt kul! Kanske kändes frågorna lite lätta för oss som läst böckerna ett 10-tal gånger och sett filmerna nästan lika mycket. Men för "normalt" folk som läst böckerna/sett filmerna 1-2 gånger tror jag att det var lite sådär lagom klurigt. 
 
Som vanligt har jag inga bilder från kvällen, men väl lite bilder på det mumsiga som vi åt!
 
Pizza direkt från bakugnen - mums!
 
Vaniljglass med chokladbitar i. Den underbara skålen Crackle kommer från Indiska, här.
 
Hallonglass med lite citronzest!
 
 

Kommentera här: