Klippning

Idag har jag varit in till stan och klippt mig. Det var verkligen dags! Jag är en sån person som är riktigt dålig på att klippa mig i tid, ofta dröjer det mer än 6 månader mellan gångerna.

Nu kom jag alltså äntligen iväg. Jag klipper mig alltid på Headzone på Rådmansgatan och har aldrig gått missnöjd därifrån oavsett om jag slingat, färgat eller bara klippt mig. Jag går i princip alltid till olika frisörer där/har ingen standardfrisör, och ändå är jag alltid nöjd. Så guldstjärna till dem!
Jag har försökt klippa mig här i förorten flera gånger men aldrig blivit riktigt nöjd, utan det har mer känts OK bara. Dessutom tar de ofta typ 550kr jämfört med headzones 440kr för en klippning. Så här klipper jag mig bara om det krisar.

Det var egentligen en slump att jag hittade till headzone. Vi bodde nämligen i samma hus ett tag 2010 (perioden då jag och Krister bodde i stan innan vi fick nog) och då var det SÅ smidigt att bara smita ner på en drop-in tid som på den tiden kostade ynka 280kr typ. Allteftersom blev det dock svårare att få en drop-in eftersom de numer är väldigt poppis, därför bokar jag alltid tid. Men på den bananen är det!

 

 
 

Kommentera här: