Sovit hela natten

Inatt har Idun sovit hela natten verkligen! Hon somnade i pappas famn i soffan strax efter 21 och jag väckte henne för amning och blöjbyte nu vid 6:30. Hon måste ha varit riktigt trött 😂

Skönt för mig att slippa nattamningen kanske? Nja, jag vaknade vid 03 ändå och låg och undrade när hon skulle vakna. Somnade om igen efter det blev uppenbart att hon sov så gott så :)

Idag är vi lite halvlediga här hemma, vi ska iväg på fika med några samarbetspartners, handla lite inför midsommar och tanka. Dessutom fixa björkris till midsommar, dra ner el och flytta hästar. Dagen fylls nog på ändå. I gengäld är vi lediga imorgon! Har inte hänt på över 15 år (förutom när vi gifte oss) att vi varit lediga på midsommar, så skönt!

Nu ska vi amma klart här och sen gå upp och fixa lite helgfrukost!


Idun vänder sig nu i princip alltid direkt till mage när vi lägger ner henne på rygg!

Från rygg till mage

Igår vände sig Idun på egen hand från rygg till mage flera gånger. Det är första gången hon gjort det och hon verkade fatta tekniken direkt för sen vände hon sig 4 gånger till under kvällen. Starka tjejen!


Inatt är även andra natten i rad då hon sover oavbrutet från 21:30/22 till 04/05, alltså över 6 timmar. Jag har vaknat båda mornar innan Idun och fått pumpa ur, brösten är inte vana vid ett så långt uppehåll!

Snart är det dags att börja ge smakportioner, om 10 dagar blir hon 4 månader. Det går fort nu!