Gnällis

Idag har Idun en riktigt gnällig dag. Tror hon sov dåligt inatt (vet iaf att jag gjorde det!) och att hon därför är lite övertrött. Hon har inte sovit någonting på hela dagen utan varit lite konstant halvvaken och med stort snuttbehov. Vi har ammat mellan kl 5-6, 6:40-7:15, 7:50-8:20, 9:55-11:05, 12:15-12:35. Givetvis med rapning och blöjbyten inräknat men ändå. Så här mycket brukar hon inte hålla på mitt på dagen, mest fram till kl 10 kanske i vanliga fall.

Så förhoppningsvis får vi en bra natt inatt istället då vi alla får sova lite mer.

Om en kvart kommer en barnmorska från BVC hit för vårt första hembesök. Det känns bra. Krister har dessutom hunnit städa lite så det inte är värsta kaoset här hemma ;) 
Jag vill fråga om iduns bröstkörtlar - de är större nu än när vi åkte hem från BB och kanske lite lite röda. Vill dubbelkolla så BVC inte tror infektion. Har tempat henne och hon ligger på 37,1 vilket känns bra.

Jag "tryckte i" Idun så mycket mat som hon bara orkade nu senaste amningen i förhoppning om att hon då ska kunna sova lite. Satt och trugade och strök över näsa och läppar i säkert 10 minuter efter att hon släppt bröstet. Så jag hoppas det hjälper henne att komma till ro :)

Nu ska här bytas blöja. Hörs!

Kommentera här: