Nu går hon

Nu handlar det bara om att vilja. När hon är motiverad har jag sett henne gå många steg, åtminstone 7-8 steg i rad. Givetvis sätter hon sig ned så fort kameran kommer fram så det har inte fastnat på film ännu. Men det kommer!

Idun förstår utan tvekan "ajaj", hon undviker rockys vattenskål och säng efter några ajaj och blockeringar. Det får nog räknas som hennes första ord eftersom hon säger det när hon gör saker som hon vet att hon inte får (tex klättrar upp i soffan). Dock känns det som om att hon även säger "mamma" och "pappa" vid "rätt" tillfällen nu, så det är på god väg!

Sjukling

Vi har en liten sjukling här hemma nu. Är så synd om henne. Febrig och snorig och trött. Inatt fick hon alvedon för första gången för att hjälpa henne sova. Annars har hon vaknat var 20e/30e minut för att hon är varm och inte kan andas genom näsan. Min lilla tjej. 
Trötta föräldrar idag också. Det var vår andra natt på detta vis, förhoppningsvis blir denna natt lite bättre i och med att jag ska orka jobba imorgon. Idag tar vi det mest lugnt.

Till råga på allt börjar 2 nya tänder titta fram i iduns nederkäke nu också och de verkar klia något så fruktansvärt. Snart kommer det också gå över, som tur är. 

(null)
Härom dagen var vi o bowlade, lilla familjen. Jättetrevligt! Dessutom var det en barnfamilj bredvid oss så I spenderade 50% av tiden åt att bara glo på de andra barnen ;)  smidigt!Äta själv

Idun har blivit så duktig på att äta själv. Är verkligen en fröjd vid frukosten nu då man får en tid i lugn och ro att bara vila och njuta. Och Idun är så nöjd så nöjd att hon klarar det själv!

(null)