Idag mår vi bättre

Nu är denna hektiska veckan slut och jag måste säga att det blev ett perfekt avslut på arbetsveckan igår. 
K åkte iväg med I till hennes kusin för att fira födelsedag strax efter lunch och de stannade kvar till sent. Trist att jag inte kunde hänga med såklart men det gav mig möjligheten till lite välbehövlig egentid hemma på gården.
Efter lägret var slut hängde jag med 3 av ledarna på uteritt (men jag körde), det var supertrevligt. Efter turen satt vi kvar några stycken och åt kladdkaka med glass och grädde, det gjorde så gott! 
Jag hade städat och röjt färdigt ute på gården strax innan halv 8 och hade då energi över att plocka i huset. Jätteskönt, för det har varit kaos där hela veckan! Gav mina stackars blommor lite vatten också. 
Fixade enkel men sjukt god vegetarisk tacos till middag och åt vid skrivbordet samtidigt som jag röjde undan. Sorterade papper, lämnade månadsdeklaration och bokförde lite. Skönt att få det ur världen. 
Jag är verkligen en ordningsmänniska och det stör mig när jag inte har energi att hålla saker och ting prydligt hemma. Röra på skrivbordet är absolut värst - det ger direkt stress. Så det var skönt att få undan allt!
Var såklart lite svårt att somna utan lilla familjen i huset. I har ju fått sova inne hos oss nu när vi alla är sjuka för att vi ska få sova på nätterna allihopa så det var riktigt tomt i sängen. Men de dök ju upp allteftersom ;)

Idag har vi tagit en promenad o hämtat paket och köpt såjord. En glass tog jag på vägen hem också (K har jobbat idag med visningar av logen). Sen försådde jag lite fröer medan I sov och efter lunch tog vi ett bad i baljan. Väldigt mysigt men lite väl varmt, dags att vrida ner temperaturen nu när det blivit varmare ute.
I har varit på bra humör hela dagen, jätteskönt då jag tokdippade efter badstunden och inte lyckats återfå energi sen dess. Har bara legat inne på soffan och tittat på när hon lekt med sina grejer. 
Bästa bebisen kan nu både klappa händerna, vinka, säga mamma/pappa och gå själv. Hon gör det mer och mer även om krypandet fortfarande är standard. Peka på lampan kan hon göra också när vi frågar. Har börjat sjunga för sig själv när hon leker, ursött!
(null)

Kommentera här: