Iduns födelsedag!

Nu är det ett helt år sen vår lilla tjej kom till oss, helt otroligt vad tiden går fort. Så mycket har hänt på detta år och visst har vi njutit och tagit vara på tiden även om det känns som om den springer iväg ibland.

Idag var en himla massa släkt över och firade vår lilla gullunge. Vi blev runt 30 stycken totalt. Vi bjöd på tacos (så tacksamt, lätt & gott & något för alla) samt tårta och annat mumsigt. Det var så trevligt att träffa alla igen, vissa ser vi verkligen inte särskilt ofta och det är ju extra kul att de verkligen tar sig tiden att åka hit till oss för att fira vår lilla dotter då!

(null)

(null)

Krister hade gjort sina traditionella drömtårtor, blir inget kalas utan dem, och jag stod för födelsedagstårtorna. Chokladbottnar med marsansås och hallongrädde täckta med vanlig grädde, mums! Jag älskar ju verkligen grädde... blev dessutom väldigt nöjd med utseendet på dem också!

(null)

Jag hade gjort 3 tårtor och det blev 1,5 över! Vi kommer alltså få äta tårta flera dagar framöver... men jag klagar inte, mums!
Efter lunch & fika samt presentöppning, då de flesta gått hem, tog vi med iduns kusiner och åkte lite pulka nerför kaninbacken. Barnen skrattade så de kiknade. Finns det något mer underbart än barnskratt? Idun sov gott vid den tiden, men vovven vår sprang ikapp med pulkan ner för backen och ut på isen. Så roligt han hade när han försökte valla in barnen till flocken igen!
En helhärlig dag, med andra ord.

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentera här: