Livet händer

Ja, hur gick det där med att skriva veckouppdateringar om graviditeten egentligen? Inte så bra..
Livet kommer emellan. Nu är vi redan i v 19 (även om vi lär bli bakflyttade lite på nästa veckas ultraljud) och senaste magbilden jag tog var i v. 15. Ojoj. Får se om jag kan få till någon bättring snart! Tror att mycket beror på att jag i nuläget inte märker av graviditeten så mycket. Nu växer magen mycket och tydligt och jag har gått upp en hel del i vikt, i övrigt tänker jag inte särskilt på det under dagarna.
Idun är sjuk just nu, hon ligger för andra dagen med rätt så hög feber. Igår natt var den uppe i 40,1 och det kändes som om hon skulle brinna upp... stackars liten! Hon får alvedon på natten för att kunna sova. 
Is kusin har nyligen haft vattkoppor och även om de inte umgåtts sådär särskilt nära så finns det ju en risk att det är det. Vattkoppor smittar ju innan kopporna börjar dyka upp och vi träffades för lite mer än 2 veckor sedan och några dagar efter började hans koppor dyka upp. Så vi får avvakta och se. 
Annars har jag väl mest jobbat och myst med I på gården. Det har ju varit sånt superväder så vi har hunnit med både en och annan picnic i skogen och på badstranden, både själva och med sällskap. Så mysigt!
(null)

Jag och K planerar även en sommarfest som vi tänkte ha i början av augusti då logen inte är uthyrd. Vi ska ha sagotema! Ser jättemycket fram emot att få förvandla logen till en sagoskog och hitta på dekorationer. Nu håller jag bara tummarna för att åtminstone några av våra vänner är hemma och inte iväg på semester då... vi får väl se!
Vi hade iaf "planeringsmöte" igår när i somnat. Då tog vi fram lite gott som vi hade i kylen - choklad, jordgubbar och vattenmelon. Mums!
Idag blir det att kolla av hur I mår. Förhoppningsvis kan vi hämta bilen som varit på lackning, handla lite och sen ska jag till tandläkaren på eftermiddagen. Men vi får se hur hon mår. Drar inte med en supersjuk bebis till affären, då får vi försöka klara oss på det vi har hemma.

Kommentera här: