Underbar midsommar & bollhav

Vilken fantastisk midsommar jag haft, trots urkasst väder. Vi har spenderat midsommarafton i vårt uterum med våra härliga vänner och kunde därmed sitta utomhus utan att frysa eller bli blöta, score!
Vi körde liksom tidigare år en knytis med några nära vänner och familj och denna gång var det 3 bebisar (nåja, om man får kalla I bebis fortfarande) närvarande. Man märker verkligen hur tiderna förändras.... vi hade så trevligt att tiden bara sprang förbi och vips så var klockan 17:30 och gästerna fick skynda sig att hinna iväg till sina kvällsfester. Vi hade valt att bara bjuda syrran med familj på middag eftersom vi ville ha en lugn kväll även i år.

Det är ju så på midsommar att det liksom aldrig blir mörkt så klockan hann passera 23 innan dessa småbarnsföräldrar rörde sig inåt mot sängen. Lyxens lyx att I sen sov till kl 7 i egna sängen på midsommardagen! (Ny vana som vi hoppas håller i sig)
Igår var det en del plock & fix på gården, vi tog en långpromenad och handlade lite mat och så kom en hel drös med trevlig släkt till gården också så vi lunchade & fikade tillsammans. Urmysigt! 
På kvällen blev det fotboll med vänner. Jag är inte så intresserad men det är ju alltid kul med en ursäkt att umgås!

Idag väntar lite jobb (förberedelser inför veckans läger) och så kanske lite shopping, vi får se. Annars blir det bara en hemmadag med familjen.

Har inga midsommarbilder på mobilen så får bjussa på när I&K lekte i bollhavet igår! 

(null)

(null)

Kommentera här: