Lugna dagar & att njuta

Hej från sängen kl 7:30 på morgonen med en liten I snusandes nära intill... just nu har vi fått så sköna rutiner här hemma att jag påminner mig om att jag ska njuta så mycket det bara går nu innan nästa minsting dyker upp med sina rövardygn ;) 
I lägger sig runt 19:30, somnar på en kvart och sover numera fram till 7-8 någon gång. Oftast trippar hon in till oss runt kl 03 efter mardröm eller bara av vana & för att hon vet att hon kan. Inte oss emot! Skönt att få den där egentiden på kvällen men urmysigt att vakna upp bredvid gosig o glad bebis. Håller tummar & tår för att det kan få fortsätta så.
Sommaren har gått i ett och jag behöver lite vila. Graviditeten går superbra men jag börjar känna mig trött, är ändå bara i v 30 nu. I behöver en hel del aktivering för att sovstunderna ska bli så bra så jag är även tacksam för kommunens alla 12(!) lekparker dit vi kan gå/åka för att rasta spralliga ben med spring i. I klättrar upp för trappan och åker ner för rutschkanan helt själv, om och om igen. Så söt!
Idag tänkte jag försöka prova på ett besök till ÖF, men de börjar redan 8:30 och till dess hinner vi aldrig så vi får droppa in lite sent. Det var mer än 6 månader sen jag var där sist så det ska bli intressant att se hur det är nu när I är större, om det är något för oss eller ej.
Nu ska jag nog smita ur sängen och försöka att inte väcka lilla I. Tror inte det går, men vem vet? Mannen klev upp för 30 min sen och då vaknade hon inte.
Håller tummarna för att hinna fixa håret ifred ;) 
(null)
Magen i v 24 nere på västkusten


Kommentera här: