Emma 3 månader

Så fort tiden går! (Säger det hela tiden, haha!) kom på härom dagen att nu är det inte mer än 1 månad tills hon kan få börja prova små små smakportioner... snart står man där med ett litet barn istället för en nyfödd bebis. Jag försöker njuta av varje dag men vardagarna går i 180 och ibland är det svårt att få energin att räcka till.

Nu har Emma i vilket fall börjat bli mer självständig, eller det känns så åtminstone. Nu vill hon inte lika gärna bli buren i sele utan vill helst ligga i babygymmet och sprattla! 
Ibland är det kul med babysittern också men det är svårt att slå babygymmet. När vi var på Teneriffa så vände hon sig för första gången, lilla hjärtat. Från rygg till mage. Mage tycker hon numer också är riktigt roligt! Men inte alltför länge såklart.

Hon äter oftast 20-00-03-06 nu, men sover oftast ända fram till 8:30 om hon inte blir väckt (ibland svårt att hålla nere ljudnivån i huset med en 2-åring som vaknar piggelin kl 5:30).

Mest får hon hänga på i det vi hittar på med I, så det kändes extra skönt nu på Teneriffa när vi båda var lediga och kunde ha lite egentid med henne. 

Jag äter fortsatt mjölkfritt och tänkte inte återföra mjölken ännu på ett tag. Jag lär mig uppskatta de mjölkfria alternativen helt enkelt - emmas mage verkar må himla bra av det! 

(null)

Kommentera här: