2 månader

Idag är denna lilla underbaring redan 2 månader. Grattis Emma! Vår lilla skatt <3

(null)

(null)

Emma känns mycket mer som en liten människa nu, inte fullt lika liten och ömtålig. I början är man ju rädd bara för att gå utanför dörren nästan eftersom nyfödingar är så så pyttesmå, men det har helt släppt nu!

Jag tycker att E har börjat hitta sina händer lite nu och hon har blivit betydligt starkare i nacken (bilderna ovan gör henne inte rättvisa - kameran hinner aldrig fram i tid!).

Framförallt har hon mycket mer vakentid nu och det som är skönt är att hon har bra vakentid då hon är nöjd och glad, inte bara skrik och gråt som i början när hon hade sådana problem med magen. 
Skönast är nog ändå att hon inte har magproblem nu men även att hon börjar anpassa sig lite till våra tider och kan börja uppvisa lite rutiner. Vi är en riktig rutinfamilj så det uppskattas! 

Emma tycker om att sitta korta stunder i babysittern och tittar då allra helst på mamma, pappa eller Idun. Den sistnämnda ställer gärna upp och levererar en outsinlig ström av leksaker som ska visas upp, stoppas in i munnen eller läggas på magen. Sötnosen! Så mysigt att se dem tillsammans, hjärtat smälter ju! Sen är det dessutom otroligt praktiskt att de kan roa varandra åtminstone kortare stunder.

Tycker redan nu att E har ett varierat joller när hon är riktigt vaken, mycket tidigare än I och jag tror nog deras utveckling kommer se olika ut. I var ju supersnabb i både grov- och finmotorik (åt själv vid 8 månader och stog upp mot möbler vid 7 månader) men sa sitt första ord när hon var en bit över året. Men vi får se, jag känner ingen stress oavsett. Det kommer när det kommer!

Älskar att åka bärsele. 
Tycker det är OK att åka vagn, sitta i babysitter och amma
Vill inte somna innan kl 22 eller vakna före 08. Ammar numer i princip aldrig mellan 23-04.
Mamma ogillar att hon är en liten kräkis. Efter och mellan alla mål. Ibland väldigt mycket i kaskadspyor. Turligt nog går hon upp i vikt ordentligt ändå!

Längd: 57cm
Vikt: 6,1kg

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentera här: