Lite jul

Det är något särskilt att ha en nybakad liten bebis precis i juletider. Dels är det urmysigt eftersom det bara är så underbart och man är lite kvar i sin babybubbla av kärlek. 

Men det är också jobbigt. E var bara 1 månad runt jul och vi hade inte hunnit lära känna varandra så väl. Det var många, långa bilturer och hon hade det kämpigt med magen och vi visste inte vilket sätt hon helst ville bli tröstad på. Så ibland stod man där och kände sig handfallen. 

Plus är givetvis att man faktiskt åker runt till släkt och vänner och då får chans att introducera nytillskottet. En himla massa gos och bebisprat blir det!
Minus att det är hektiskt med en till i familjen oavsett om det är första, andra eller tredje barnet. Och julen kan vara hektisk nog som den är. Mycket flängande. 
Allt sammantaget tyckte jag vi fick en underbar jul! Sååå härligt att träffa alla och den där extra kärleken man känner i hjärtat när man har ett nyfött barn liksom sprider sig och lägger lock på alla ev missämjor som kan finnas så att alla kan umgås och ha trevligt tillsammans. Underbart!

(null)
(null)
Vi gjorde ett misslyckat försök till kusin-foto, hehe! Nåja, bättre lycka nästa år!

Kommentera här: